Musta Joutsen

Runoilija Punkkari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Terapiarunoja rustaamassa..
 

Rannalle lähdin etsimään, jälkeesi polkua kulkemaan
tuonne poukamaan synkimpään, aaltojen satamaan

Kun löysin maasta tuon tumman höyhenen
tiesin, olit kuullut kutsun mustan joutsenen

Ja vielä jälkeen näiden vuosien, joskus iltaisin
kun olen surullinen, palaan tuolle rannalle takaisin

Niin sen kuulen minäkin, huudon tuon kuoleman lintusen
se pyytää kanssaan lähtemään, sua oottaa jo monta ystävää

vaan poistuin kertoen
lähde matkaasi yksinäin
niin moni vielä uskoen
seisoo mun rinnallain

Selite: 
Vielä vuosienkin jälkeen parhaan ystävän omavalintainen poismeno kaihertaa pahasti ja joskus kun itsellä on vaikeaa ja tekisi mieli vain seurata perässä niin muistaa ne loput ystävät ja läheiset jotka kerta toisensa jälkeen nostavat jaloilleen ja auttavat jaksamaan elämässä eteenpäin.
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava! tiedän hyvin tuon tilanteen:(

 

Käyttäjän kaikki runot