Viha

Runoilija Punkkari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Terapiarunoja rustaamassa..
 

En tarvi sääliä en rakkautta
haluan tuntea jotain aitoa
jotain joka on ikuista
haluan olla itseni arvoinen
hukkua tulviin tunteiden
se löytyy takaa kasvojen
sinun minun jokaisen
sielusta lapsen ja aikuisen

Selite: 
Tämä nyt oli aika kaukana rakkausrunosta, mutta laitoin silti.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot