Matka

Runoilija Punkkari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Terapiarunoja rustaamassa..
 

Tien päästä läpi kyynelten, katsoin matkaa joka alkoi itkien
jatkoin eteenpäin etsien, jotain mitä koskaan kai löydä en
jalkani väsyvät hiljalleen, tarpoen maata jota tunne en

Selite: 
Vielä ei olla perillä :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot