Nimetön

Runoilija Sirbbi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010
Viimeksi paikalla: 16.7.2021 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vahva kuin puu,
ovat kätesi hellät.

Synnittömän siniset,
ovat silmäsi lempeät.

Taivaisen kaunis,
on äänesi hellä.

Luotettavan luja,
on sylisi turvaisa.

Täydellisen rakas,
olet sinä kokonaisuutena.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot