~Love~

Runoilija Sirbbi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010
Viimeksi paikalla: 16.7.2021 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Määritä minulle termi rakkaus.
Kerro sen sisältö.

Syvin olemus.

Luettele sen hyvät ja huonot puolet.
Kirjoita siitä väitöskirja.

Et pysty, tiedän.

Rakkaus on jokaisella erilainen,
onhan jokaisen ihmisen elämäkin erilainen.

Rakasta omalla tavallasi,
silloin hallitset oman elämäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot