Nimetön

Runoilija Sirbbi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010
Viimeksi paikalla: 16.7.2021 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävä huutaa sanattomilta kasvoiltani.
Se valuu kynsinauhoistani, kirvellen.

Raastavaa ikävää. Olen suikaleina lautasella.
Kaipaan luoksesi, juureni tarvitsevat sadettasi.

Tartu käteeni, kiedo syliisi, pelkoni kaikkoavat.

Olen taas ehjä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot