Enpä jaksa

Runoilija Bad Angel

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 7.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heart of steal
 

Minä voisin yrittää olla
nokkela
Mutta en ole syntynyt
nokkelaksi
Toiset ovat syntyneet
nokkeliksi
Ja muut saavat nauttia
heidän nokkeluudestaan

Minä voisin yrittää olla
paljonkin
Mutta en ole puoliakaan
siitä mitä muut toivovat
tai edes neljänneksen siitä
mitä itse toivoisin olevani

Voisinhan minä yrittää
mutta enpä jaksa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

masentuneen kuuloinen teksti. samalla tässä huomaa lukiessaan, että miten hyvin tekstin tunnelma säilyy alusta loppuun ja vie omat ajatukset toiveisiin ja haaveisiin, jotka ovat jääneet toteutumatta.

No melko nokkelalta vaikutat tämän runon perusteella, joten siis sanonpa, että:

Melko nokkelaa! =) josta minäkin nautin lukiessani tätä!

 

Käyttäjän kaikki runot