Hain hampaat

Runoilija Bad Angel

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 7.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heart of steal
 

Näin susta unta.
Mä suutelin sua.
Ja sä purit mua huuleen.
Ja hymyilit päälle
Mä ihmettelin
Miten sulla voi olla
hain hampaat?

Nyt mä mietin,
oliko se tärkeäkin
yksityiskohta?

Mutta kovin suloisesti sä niillä raatelit.

Lopussa sä kuolit
Ja äänettömästi
kuiskasit,, että
rakastat
ja mä takaisin

Ihmiset tarkkailivat
meidän pysähtynyttä
kohtausta.

Ja mä olin onnellinen
että vihdoin muutkin
kuulivat sen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot