Uuvuit yksin

Runoilija Alkumetsä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sohva jolla istun kantoi kahta,
väsymättä koskaan jaksoi taakan.
Pää, joka etsi lepopaikkaa,
saattoi olkaani vasten levähtää.

Tuoli, jonka vieressä oli toinen,
yksin viihtyy nyt kaikki päivät.
Huone, jossa ennen oli lämmin
on nyt kylmä - aivan liian kylmä.

Miksi kirje, miksi tämä päätös?
Et kertoo voinut kantamaasti taakka.
Ikävä on aivan liian suuri,
eikä sohvalla istu kuin vain yksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot