Kerroit vihaavasi kuolemaa

Runoilija Alkumetsä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istuessamme ilta-auringon viimesäteissä,
tokaisit vihaavasi elämää.
Vihaavasi sitä kaikkea, joka lopulta
päätyisi vain yhteen ja ainoaan lopputulokseen.
Kerroit vihaavasi kuolemaa.

Pyöräytin silmiäni keskustelun kyllästyttämänä.
Seuranani juuri sinä? Miksi tänään?
Vaan puhu sinä elämästä halveksien
ja kuolemasta kuin se olisi kaiken loppu.
Epäile, etten minä voisi saada siitä paljon enemmän.

Katso tuotakin iltataivaan yllä lentävää haukkaa.
Sen eläimellistä riemua. Elämää.
Jonain päivänä minunkin sieluni lentää vapaana.
Silloin henkeni palaa kertomaan sinulle,
miksi ihminen elää ja rakastaa.

Palaan kuiskaamaan, että sinunkin sielusi
saattaa vielä lentää vapaana
punertavan iltataivaan ruskossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Uskomaton ja kerrankin toimiva tarinaruno, jonka poljento ei häirinnyt lainkaan.

emme lie tavannu,
mut jatka runoiluu..

 

Käyttäjän kaikki runot