KIVIÄ ANTURAN ALLA

Runoilija halausm

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.4.2010
Viimeksi paikalla: 12.3.2024 8:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

MITÄPÄ TÄS VALMIIS MAAILMAS! Ethän kopioi runojani ilman lupaani.
Suosittelen:
 
Minä keräsin maasta risut
jotka sanoina heittelin,
minä nielin pahat sisut
vaiti ollen ne peittelin.
Minä anteeksi pyysin heiltä
keitä olin jo loukannut,
säästin monia kyyneleiltä
silti ketään en tuntenut.

Itsesäälin kukkaa en kanna
se on turhaa ja kuluttavaa,
sisu vaikka ei periksi anna
riittää suussa vielä purtavaa.
Kerran kaikille näytän heille
ketkä kivet työnsi jalkoihin,
ivahymyn annan pettyneille
minä salaa vain rakastin.

Istun yksin nyt kammiossa
jossa verhona on ristikot,
harvat ystävä hekin on poissa
löysin elämäni karikot.
Vielä kerran tuo aurinko paistaa
kulkijalle tien vierustan,
saan vapauden helmiä maistaa
ja uudelleen aloitan.

Laitan pisteen kaikelle sille
kuravettä kun hunajana join,
laitan pisteen juoruileville
kiusankappale kun olla voin.
Reilu ihminen kiitoksen saakoon
kädenpuristus suokoon sen,
menneet menneinä hiljaa maakkoon
valon tuoda voi huominen.

Annan kiitokset elämälle tälle
joka kyyneleet mukanaan toi,
annan kiitokset ystävälle
joka rakkauden lahjana soi.
Olen tunteiden orjana vapaa
kun sain suuren rakkauden,
niin harvoinhan heitä tapaa
siksi pois koskaan päästäisi en.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, toivottavasti kaikilla asiat olisi hyvin <3 
Kiitos star, niin minäkin toivon :)
Pettymystä, harmia ,  loukkaantumista yms. vahvoja tunteita , mutta silti näköala  tulevaisuudessa. Puntaroit, miten toimit kokemustesi jälkeen yms. Hyvin istuu lauseet riimeissä.
KIITOS merenaalto sellaistahan tämä
elämä joskus on,
Oikein Hyvää kesää Sinulle.
Kiitos samoin!🌼
Juha Vainio rupesi laulamaan tuota päässäni puolenvälin kohdalla ja jatkoi loppuun asti. Todella jees good wöörds
KIITOS SINULLE :) HYVÄÄ VUODEN JATKOA.
 

Käyttäjän kaikki runot