tuhkaiset askeleet

Runoilija shunya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajatuksen virtaa, alitajuntaa, tunteiden tutkiskelua, hetkellistä synapsien sähköä...
 

tämän farssin
tragikoominen loppu
ivallisen huvin paljastuminen
kirkolliskirouksen alla

kun raja ylitetään
se ylitetään reteästi

merkki löi minua vihdoin kasvoihin
tarpeeksi selkeästi
ymmärtääkseni

tiputtaen päälleni
viimeisimmätkin rippeet
puhtoisista kuvitelmista
herkästä kauneudesta

askeleeni jättävät taakseen
vain tuhkaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot