hengitettävää ilmaa

Runoilija shunya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajatuksen virtaa, alitajuntaa, tunteiden tutkiskelua, hetkellistä synapsien sähköä...
 

viileyden saatteleman
lähtösi jälkeen
ikäväsi kohtaa edelleen ikäväni
huolenpidon lempeä sävy
on aitoa
ymmärtämättömyyden kehä
sulkee silti
hengitysilmamme sisäänsä
kupla on yhä puhkaisematta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot