Uutuutta

Runoilija rusettirakkaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hymy kasvoilla herään, kun on jälleen yksi yö vähemmän.
Pelko salainen joka kaikesta uudesta johtuu, mikä muuttaa elämäni kuvion ja saa jopa kaiken sotkuun. Vuoksesi tämän teen ja arvostustasi kaipaan, odotan jälleen sua eikä mikään saa meitä estää. Toivon että arvostat tätä joka saa tunteeni potkuun ja auttaa elämäni uuteen nousuun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot