Sinä vain

Runoilija rusettirakkaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipaan sua niin näihin salaisiin uniin,
vieressäni maksaisit ja silmiini tuijottaisit.
Yksin täytän tämän huoneen jossa seinät huutaa tyhjää,
sekä päivät vierivät hukkaan tänä kesäisenä kuuna.
Pian taas koskettaa sua varovasti saan ja lämpimästi kietoa käteni sun vahvaan niskaan, jota sormillani hivelen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot