Suru sielussa

Runoilija Julma totuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä on lahja. Vaikka joskus haluaisikin palauttaa lahjan.. :)
 

Sinun silmäsi,
niin tummat ja kauniit

Sinun silmäsi,
niin paljon pahaa nähneet

Sinun silmäsi,
vihasta palavat

Sinun silmäsi,
tuskaisena aamuyöllä

Sinun silmiisi,
haluan toivon kipinän

Sinun silmiisi,
haluan uuden elämän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot