Kuolema

Runoilija Julma totuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä on lahja. Vaikka joskus haluaisikin palauttaa lahjan.. :)
 

Olen kanssasi kahdestaan. Paikassa, jossa on todella kaunista. Niin valoisaa ja pehmeää.

Kerrot, että olet onnellinen, ja että kaikki on nyt hyvin.

Hymyilet.

Hymyilen takaisin ja olen onnellinen.

Sitten herään ja muistan, ettei sinua enää ole.

Untako se vain oli?

Vai olinko luonasi hetken verran.

Viimeisen kerran.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot