Viha

Runoilija Julma totuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä on lahja. Vaikka joskus haluaisikin palauttaa lahjan.. :)
 

Viha ei katso lähelle, ei kauas.

Viha ei neuvottele.

Pelottava,

raastava,

tappava

viha.

Päästä jo irti.

Viha tahtoo sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viha on tosiaan näitä kaikkia.. Hyvä runo vihasta.

 

Käyttäjän kaikki runot