Kyllin selvin sävelin siveltyjä sävyjä säkeittäin

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
790
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 20.4.2024 19:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 





Itsehän ihminen jyvän keräsi.
Itse itseltään totuutta peräsi.
Vaan mitä laitettiin ennen Flooraa
tai piirreltiin Raamattua, Tooraa...
Vasta uksella kysymyskin heräsi...










 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=vLPdrhQCNA8
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtavaa muistelua, selitekin on täydellinen klassikko <3 

Sivut