Ornitologinen tiedoitus kotikatsomosta

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
682
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 22:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 





Uni lukkarilla raskain lie taakka

lintukodoss' ollut alusta saakka.

Ei sijaa huuhkajain pesis ota,

käytavillä viilee vesisota.

Tapulissa tarkkaa nuokkuva naakka...



 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=r2tsoiCteW0
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, sadetta saadaan odottaa, hellejakso on tulossa <3 

Sivut