Nimetön

Runoilija diskopallokenttä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihmisten katseet eivät syleile
eikä kukaan kuiskaa korvaasi salaisuutta

Näytät muille mihin sinua kannattaa ampua
ja mikä sattuu eniten

Rakastat ystävääsi
joka kääntää selkänsä kun tarvitset apua

Vastarakkautta et vain saa
vaikka jaat sitä muille

Mikä on ongelmasi
etkö rakasta itseäsi,
vai eikö kukaan rakasta sinua?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot