En leiki kanssasi

Runoilija Surusilmäinen tyttö

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä anna kenenkään määrätä sitä mikä olet! Runoja, mietteitä ja ajatuksia. Osa on vuosia sitten kirjoitettu ja osa on uudempaa tuotosta.
 

Etkö huomaa sitä silmistäni,
rakkaudesta katseessani.

Etkö huomaa sitä huulistani,
onnellisesta hymystäni.

Etkö huomaa sitä kosketuksestani,
kun käteni hipaisee joskus kättäsi.

Etkö jo uskoisi sanojani,
jotka kertovat etten leiki kanssasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti hän on jo sen huomannut.

kiitos

 

Käyttäjän kaikki runot