Talitintti ja susi

Runoilija Juhana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

anMalin pellavapää poika,9-vuotias
kanteleensoitto,kuorolaulu ja sählynpelaaminen harrastuksina.
 

Olipa kerran talitintti,
joka istui oksalla.
Oksa oli suuri'
kuten iso susi.
Talvi tuli
niin susi uneen vaipui,
ja talitintti etelässä kävi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska on runosi .Talitintti ja susi hyvät vertauskuvat

 

Käyttäjän kaikki runot