Todellisuus

Runoilija OnNyt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämä, eletään sitä vielä hetken.
 

Hiljaisuuden keskellä voin tuntea sen,
kivun viiltävän ja tuskaisen.
Olen yksin sen kanssa ja kuuntelen, mitä kertoo
ystävä tuskainen.
Opettelen sanoja uusia, kehoni kieltä ja tuntuu
ettei elämässäni ole mitään mieltä.
Hiljaisuuden keskellä kipu reittejään kulkee, elämäni ovia
kysymättä sulkee.
Yksinäinen mieli, on tämän tuskaisen kivun kieli.
Ymmärränkö sitä lainkaan?? Mietin miksi kaveriksi kipuni sainkaan.
On sillä tarkoitus, kun vain ymmärtäisin sen,
itkien matkallani hapuilen.
En jaksaisi enää, tuskaani käperryn vain,
oven takanani suljen mä murheissain.

Hiljaisuuden keskellä tunnen sen...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
OnNyt En jaksa 20.1.2012 1 Runo
OnNyt Jtn 11.11.2011 0 Runo
OnNyt Love 21.11.2011 0 Runo
OnNyt Masennus 5.12.2011 0 Runo
OnNyt Nimetön 15.12.2011 0 Runo
OnNyt Nimetön 20.1.2012 0 Runo
OnNyt Nimetön 20.1.2012 0 Runo
OnNyt Nimetön 20.1.2012 0 Runo
OnNyt Nimetön 5.1.2012 0 Runo
OnNyt Todellisuus 20.1.2012 0 Runo