Kuuran kukkia

Runoilija Hanipuppeli95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ihana asia!
 

Kun aamu on kylmä ja viluttaa,
laita villasukat jalakaan
jo päivä paremmin alakaa.

Kun ystävä jättää ja sielua paleltaa
villasukat silloinkin lämmittää,
kun yksin jää.

Kun sateessa suolla taivaltaa,
mikä varustus kannattaa,
ne pässinpökkimät saappaissa
koko ihmistä lämmittää.

Kun etelän yössä valvotaan
kivilattia varpaat kohmettaa,
ne äidin neulomat villasukat
kuin aurinko koskettaa.

Talvipakkanen saapuu
ja flunssa voi yllättää,
mikä silloinkin parhaiten lämmittää,
omin käsin neulotut villasukat laita jalakaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot