Virhe.

Runoilija Lemontoxic

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I guess it's time for you to hate me again."
 

Tiedän mitä olen väärin tehnyt, sen takia on sydämeni nyt särkynyt.
Yksin joudun nyt jatkaa, ei kuljeta enää yhteistä matkaa.
Vaikka edelleen olen elämässäsi, vaikka edelleen istun vieressäsi, en ole nää samalla tavalla kuin ennen sydämessäsi.
Parhaita ystäviä ollaan, toisiamme autetaan, toisiamme pahalta maailmalta suojellaan, toisiimme täysin luotetaan.
Se ei riitä minulle!
En pysty sitä kertomaan sinulle!
Sinulle valehtelen, omantunnon tuskissani kiemurtelen, iltaisin yhteisiä hetkiämme muistelen, ja miltein joka hetki sinua ajattelen.
Rakastan sinua, vaikket sinä enää halua minua.
Odotan sinua, vaikka pelkkänä ystävänä pidät minua.
Tarvitsen sinua, ja tiedän että sinäkin tarvitset edelleenkin minua.

Selite: 
Sillee se vaa valitettavasti menee.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot