Koukku.

Runoilija Lemontoxic

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I guess it's time for you to hate me again."
 

Istun ja mietin,
kädet tärisee.
Kyyneleet silmissäni,
kaikki on sumeaa.
En tajua ajankulua,
sekunit tuntuvat tunneilta,
tunnit vuosilta.
Odotan vain, istun ja odotan.
Helpotusta, pelastusta joka ei saavu.
Kidutusta, tai siltä se ainakin tuntuu.
Ehkä minua rangaistaan?
En ole tehnyt mitään väärää, vaikka vaellan ilman päämäärää.
Teen vain sitä mitä rakastan, teen vain sitä mikä tuntuu oikealta.
Se vapaus kun, todellisuus silmissäni hämärtyy.
Mutta nyt, tuska mieltäni tukahduttaa.
Jaksan silti odottaa, on se sen arvoista.
Kohta olo paranee, kunhan vain jaksan odottaa.
Minun on pakko jaksaa!
Pakko...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot