Pieni hetki

Runoilija Ithelial

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä hetkessä
 

Katson sinua, katsot minua. Varoen hapuilen sinua.
Tarraudun sinuun ja sinä minuun. Ulkona on kylmä, mutta lähelläsi on lämmin.
Tulet viereeni ja varoen me suudellaan.
Unohdamme muut ja meillä on vain toisemme.
On vain tämä hetki.
Huomisesta emme tiedä ja eilinen katoaa.
Tämä hetki on kaunis.
Tämä hetki, se on särkyvää.
Pieni muisto tästä jää.
Mutta jos tämä hetki kestää, se meidät yhdistää.
Yhdessä me tämä matka aloitetaan.
Kaksi tarinaa, toistaan kaunimpaa.
Yhdeksi punotaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot