Sanot minulle

Runoilija Ithelial

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä hetkessä
 

Valot sammuu, vedän peiton korviin asti
Makaan sängyllä, hiljaisuus täyttää huoneen
Hetken mietin, tää pitäis ottaa vakavasti
Onko musta siihen, pystynkö jakaa tän vuoteen
Sanot mulle: "Se vaatii vaan aikansa."
Ei saa luovuttaa, pitää katsoa pidemmälle
Ja että sun täytyy antaa vaan kaikkensa
Jakaa ajatukset, päästää syvemmälle
Pitää tarttuu tilaisuuteen, antaa mahdollisuus
Pidä tää hengissä, vain taivas on rajana
Niin huomaat että vallan ottaa onnellisuus
Kohta huomaat, et halua kulkea vapaana
Mut en tiedä, en halua loukata sua
Enkä halua että tää satuttaa mua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot