Juna

Runoilija LoveTrustComfort

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kävelen yksin
pitkällä tiellä, paljon suoraa
sen päässä on junarata
ajatuksissani kävelen kohti rataa
näkemättä
kuulematta
mitään
poika tarttuu minua kädestä
vetäisee minua lähemmäs itseensä
kauemmas radasta

Juna

olisin jäänyt alle
tälläkertaa haluamattani
mun aika ei ole vielä

mun aika on elää
nousta junaan eikä sen alle

Ehkä Hän tietää et mulle on vielä jotain parempaa
täällä, maan päällä.

Mä elän.. vielä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot