Vaan Eipä Ollut Toista Kertaa

Runoilija LoveTrustComfort

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se ilta
Se muutti kaiken
Mun oma maailmani ei ulottunut todellisuuteen
ehkä kuvittelin vain vihollisen,
jota todellisuudessa ei koskaan ollutkaan
onko nyt liian myöhäistä?

Minulla oli kerran koti, perhe ja ennenkaikkea, isä.
Vaan eipä ollut toista kertaa..

Selite: 
Koska kaikki mihin kosken kaikki mitä tarvitsen kaikki mihin turvaan, hajoaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot