Raato

Runoilija adeptus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarkoitukseni on paeta jäsenneltyä ja hallittua tarinaa runouteen ja kaaosmaisiin proosan pätkiin.

En pelkää teennäisyyttä, pinnallisuutta tai sisällöttömyyttä. Tärkeintä on kiinnostus tai pakkomielle sanoja ja lauseita kohtaan.

Suhtaudun asioihin huumorilla.

Keskeneräisyyden huolimaton peittely.

Teksti edustaa aina jotakin, jos sille on rehellinen.

Olen häpeilemättä populaari ja kosiskeleva.
 

Hitaasti ontuen kuluvat päivät
taakse jäivät jo marras ja huhti.
Kevään korvillä saapuvat linnut
nokkivat väsyneet silmäni puhki.

Tässä makaan kun saapuvat sateet.
Lyövät rakeet peltoihin kadot.
Piiskaten iskevät kasvoihin vaot.
Pyyhkivät poskilta mädän ja madot.

Minä tunnen askelten painon ja pyörät,
kun ne kulkevat raatoni yli.
Hiljalleen polkevat rippeeni maahan,
on mullassa routainen syli.

Selite: 
Loppusointu on vaikea juttu.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot