Ne ovat hiljaa.

Runoilija adeptus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarkoitukseni on paeta jäsenneltyä ja hallittua tarinaa runouteen ja kaaosmaisiin proosan pätkiin.

En pelkää teennäisyyttä, pinnallisuutta tai sisällöttömyyttä. Tärkeintä on kiinnostus tai pakkomielle sanoja ja lauseita kohtaan.

Suhtaudun asioihin huumorilla.

Keskeneräisyyden huolimaton peittely.

Teksti edustaa aina jotakin, jos sille on rehellinen.

Olen häpeilemättä populaari ja kosiskeleva.
 

Siellä se narisee huonetta edes takas.
Lankut laulavat pieniä laulujaan jälkojen alla.

Usein sanotaan, että " Nämäkin seinät voisivat
kertoa monta tarinaa".

Varmasti ne voisivat, mutta ne ovat hiljaa.
Joissain viroissa pitää olla. Muuten on korvattavissa.
Pitää olla hiljaa tai joku repii irti ja heittää roskalavalle.
Täytyy kestää ja säilyttää. Ansaita niin arvostus ja olla hyvä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot