Marko (runomuotokuva)

Runoilija adeptus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarkoitukseni on paeta jäsenneltyä ja hallittua tarinaa runouteen ja kaaosmaisiin proosan pätkiin.

En pelkää teennäisyyttä, pinnallisuutta tai sisällöttömyyttä. Tärkeintä on kiinnostus tai pakkomielle sanoja ja lauseita kohtaan.

Suhtaudun asioihin huumorilla.

Keskeneräisyyden huolimaton peittely.

Teksti edustaa aina jotakin, jos sille on rehellinen.

Olen häpeilemättä populaari ja kosiskeleva.
 

Kynsienaluset on mustat liasta ja paskasta.
Vaikka noihin vetäis sentin kerroksen lakkaa
ne olisi silti miehekkäät.
Siisti se on oikeasti, mutta kun
se tekee oikeita töitä. Ei hymyile, ei valita.

Populaarikulttuuri tekee siitä älykön.
Niinkuin kaikista meistä, jotka televisio
on kasvattanut.

Sen varaan voi laskea paljon ja
se suuttuu kun sitä ärsyttää. Jos eläimet perustaa joskus
ihmistarhoja laitetaan Marko karhulinnaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mukava tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot