aina ja ikuisesti

Runoilija kelsey

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 4.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina ja ikuisesti, hymyilen ja katson valokuvaa sinusta
keskellä kynttilöitäkin, se loistaa kaikkein kirkkaimpana
otan osaa , joku sanoo matalalla äänellä ja nyökkään
vaikka tuskin edes kuulen muiden puhuvan
ajatukseni keskittyvät sinuun, meihin
minun aarteeni
en yritä estää kyyneliä virtaamasta
vaikka yrittäisin, ne tulisivat silti
en olisi uskonut että sinä lähdet täältä
niin nopeasti
etkä palaa koskaan takaisin
kyynel
olen yksin
kyynel
rojahdan polvilleni maahan
ihmisiä kerääntyy pitämään minusta huolen
olen epäonnistuja
en osannut pitää sinusta huolta
tarvitsen sinua
kyynel
kaiken kokemamme jälkeen
etkä tule koskaan takaisin
tiedän ettet olisi halunnut lähteä
syvällä mielessäni tiedän myös että sinun on nyt parempi
kyynel
olemme niin pahoillamme
he kuiskivat
eivät he tiedä miltä minusta tuntuu
he eivät rakastuneet
olleet onnellisia
menettäneet onnensa ja rakkaimpansa
menetin sinut, menetin koko maailmani
menetin meidät , itseni, elämäni
sain voimani sinusta
nyt olen voimaton
en koskaan , en ikinä
näe sinua enää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot