Me

Runoilija Bellamor

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikeaa on nähdä maailma toisen silmin, mutta sydämissämme tunnemme suurta rakkautta toisiimme.
Aina ei ymmärretä toisiamme, vaikka lupauksia annamme.
Uusi mahdollisuus tää meitä yhdistää.
Kun viereesi käpertyä saan tunnen, että elän taas.
Mieli on mulla välillä musta, mutta silti välitän susta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot