eka kerta

Runoilija Nelina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen, parantumaton sisältä herkkä runotyttö joka piiloutuu runojensa taakse.
 

muistan ne kaikki ekat ujot halit,

se ihana fiilis.

muistan ne kaikki ihanat ekat pusut,

kaikki oli utust.

muistan ne kaikki ekat kosketukset,

hellät hiljaset, odottavaiset.

muistan sen jännän tunteen,

ku ei tienny mitä odottaa.

ne tunteet loppu jokaisen kohdalla,

ei tuntunu enää aidolta.

mut jokainen suudelma sun kanssas,

tuntuu koko kehossa.

jokainen pehmeä silitys,

ja mut valtaa jännitys.

tuntuuko tältä rakastuneelta,

ku on aina eka kerta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot