Mutta vain ihmisiä olemme.

Runoilija Nelina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen, parantumaton sisältä herkkä runotyttö joka piiloutuu runojensa taakse.
 

~Olen täydellinen olemaan elämässäsi,
mutta huonoin vaihtoehto rinnallesi.
~Olen pala jota ilman ei taulusi ole valmis,
mutta olen pala väärällä kuviolla.
~Olet täydellista kulkemaan rinnallani,
mutta niin sopimaton elämääni.
~Olet pala joka täydellisesti sopii tauluuni,
mut palasta tauluni muuttaa ulkonäköään.

Haluan värittää tauluni,
käyttäen sinua inspiraationani.
Haluan sijoittaa sinut elämääni,
niin etten ole taakkasi.

Haluan oppia kävelemään kanssasi samaan tahtiin,
Hioa palani sinuun, täydellisyyttä etsien.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot