Joko on aika?

Runoilija Nelina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen, parantumaton sisältä herkkä runotyttö joka piiloutuu runojensa taakse.
 

Saako tässä vaiheessa itkeä ?
Ja jos itken, miksi niin teen ?
Joko on aika surra,
miettiä mennyttä aikaa.

Ollaanko me enää muistoja
elämän runokirjassa.
Pelkkiä riimejä,
jotka täyttävät tyhjän paperin.
Pelkkiä sanoja,
joilla ei ollutkaan merkitystä.

Vai vieläkö on paluuta eiliseen,
jatkaa rakentamista parempaan huomiseen.
Voidaanko molemmat antaa periksi,
ja hyväksyä voimakkaat tunteet oikeiksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot