Scars

Runoilija sarangi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaiken voi antaa anteeks, jos oikeesti rakastaa!
 

You tell me to stop
hurting myself.
I don't believe you.
A new cut decorates my arm.

One scar? No.
Two scars? A little bit more.
Five scars? It's not enough.
Say ten and I say yes.

Tears dance
on my cheeks again.
Knife just cuts,
my white skin.
Again and again.

Selite: 
Oon ylpee tästä. Siinä on mukana niin vahva tunne kuin vain voisi olla.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jos sattuu sisältä, itsensä satuttaminen vielä ulkoakin rikkoo ihmistä liian paljon.
Runossasi on niin eleettömän surumielistä tekstiä että melkein kyyneleet valuu pitkin poskia.
Olet saanut runoosi tallennettua turhautuneisuutta ja mielettömän määrän tukahdutettua surua.
Kauniisti olet tunteesi sanoiksi pukenut.

 

Käyttäjän kaikki runot