kärsimys

Runoilija KoRnoN

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

menneisyys on kivettänyt.
menneisyys on satuttanut.
enköhän mä ole jo oppinut.
enköhän mä ole jo kärsinyt.
tarpeeksi.

katse suureen.
katse tulevaisuuteen.
jos kaikki muuttuu.
jos kaikki parantuu.

täällä mä olen, sinua kaivaten.
sitä päivää odottaen.
kun...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienon vahva runo, ja tunteikas kokonaisuus! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot