tuulen viemää

Runoilija KoRnoN

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

yö myöhään valvotaan taas. jossain se vain odottaa. se parempi huominen.
kun elämä opettaa. ootkuin leija taivaalla.
anna tuulen puhaltaa ja viedä sut vaan.
sitä yllätystä et voi arvakkaan !

Selite: 
nooh.. tää tuli niin nopeesti kuin pystyin kirjoittaa.. oli vaan taas sellanen fiilis :)
Kategoria: 
 

Kommentit

heh, hauska runonen :D

Ihana. :D

 

Käyttäjän kaikki runot