Suuri maailma

Runoilija Cosmical

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

500 merkkiä, mistä ne löytäisin?
 

En pysty menneisyyteeni vaikuttamaan
mutta pystyn tulevaisuutta muuttamaan
ja ohjata sen suuntaan oikeaan
ohjata sen oikealta vasempaan
minne ikinä tahdonkaan

Tämä elämäni kädessä on ja sille voin tehdä mitä vaan
voin sen itseltäni riistää vaikken tahdokaan
Tämä elämäni kurjaksi muuttuu jos niin halutaan
voin hyvyydellä pestä itseni jos alkaa kaduttamaan

liian suuri on maailma minulle, entäpä onko se sinulle
sinä voit toki toisin sanoa, muttei muuta se totuutta
eikä sitä että maailma suuri on varsinkin jos on koditon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot