Taivutettu aika

Runoilija Cosmical

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

500 merkkiä, mistä ne löytäisin?
 

Taivutan aikaa kuin rautaa
taon tuosta ajasta kultaa
sirottelen iloa siihen
pintaan valoa vieden pimeyden nurkkaansa tutisemaan
nurkkaan ajan pimeyden valolla

Nimesi kirjoitan tomulla tähtien
siitä ajasta lähtien
kun jätit minut yksin
heitteille kuin lapsen
vaikka aikuinen jo oon
silti tarvin sun valoo

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot