värisiipi

Runoilija suomensusi

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 17.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eloni tiellä vaeltelen, toisinaan koipiini kompastuen. Vaan viitoittaa tietäni kirkkain valo, on sisääni rakennettu rakkauden talo. Vaikka kaatuisin kertoja tuhansia, on aina eessäni polkuja uusia. Jaksan, taas nousen, ja matkaani jatkan.
 

Korkeina nousevat pilvet
piipuista monenlaisista

värikkäinä vilkkuvat silmät
oloista erilaisista

minä lennän lennän, kauemmaksi ja kauemmaksi,
laajenen, viuhkoitun sateenkaareksi

olen tuhatsiipinen väriolento
muutun korkeuksissa ilmaksi

muodot muodottomuudessaan
minä iättömyydessä

iäisyys hetkessä
olevaisuus silmänräpäyksessä

Selite: 
semmosta tsykedeliaa
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hyvä

Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot