Hutera silta.

Runoilija MiXi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ole mikään hyvä runojen kirjoittaja, sillä vasta aloittelen :D Siksi toivoisinkin, että arvostelisitte paljon näitä minun runojani, jotta saisin jotain suuntaa siitä miten kirjoitan :) -Miia-
 

Olemme yhdessä
kulkeneet jo pitkän matkan.
Joskus rämpineet
yli sillan huteran.

Se toisistaan meitä loitonti.
Kunnes yli päästiin,
yhdisti.

Nyt taas edessämme on
näkymätön,
hatara silta.
Allaan rotko pohjaton.

Sinä et sitä huomaa,
mutta minä kylläkin.
Pohjatonta rotkoa tuijottaa
kyyneleiset silmäni mun,
särkyneen enkelin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot