Aikakone

Runoilija Talviuni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010
Viimeksi paikalla: 26.1.2016 11:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.8.1976

 

Joskus meille arvotaan hetki
hipaisemme jotain itseämme
toisen kasvoissa sama katse
joka peilissä meitä tuijottaa

meidän reitit niin erinlaiset
kohtalot kohtasivat niin herkkinä
kaksi eksyksissä turvaa hakien
tietämättään lämpöä kaivaten

silti totuus karusti vilahtaa
kun kaksi noin vilpitöntä mieltä
pienen hetken kietoutuu yhteen
imien samaa voimaa toisiltaan

ja aamun kaste peittelee
saattaen siihen risteykseen
jossa monta suuntaa valita
me ei katsota taaksemme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi on koskettava, inhimillinen ja lämmin.

Herkkä, hyvä runo

Hienosti kulkee tämä aikakone. Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot