Luovuus

Runoilija Talviuni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010
Viimeksi paikalla: 26.1.2016 11:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.8.1976

 

Kun olet löytänyt sen
janoat sitä tunnetta aina

hetken leijailet
välittämättä alastulosta

jokainen henkäys erinlainen
kuin peto etsien uutta saalista

riistaa mailma täynnä
jota kukaan ei ole pyytänyt

olet maistanut luovuutta
ja olet nälkäinen aina

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runoilija on vuosia raskaana. Synnytryspoltot eivät lakkaa.

Jokainen meistä on oma uniikki yksilönsä,
joilla löytyy tuo luovuuden lahja - kullakin
oman tyylisensä, toisilla enemmän
toisilla vähemmän.

 

Käyttäjän kaikki runot