Tuulen henkäys

Runoilija Talviuni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010
Viimeksi paikalla: 26.1.2016 11:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.8.1976

 

Kuuraisella maalla
kahden askeleet jäävät
kysyen tietä eksyneenä

yhden askeleet selvempiä
huutaen sinua parikseen

kohta maa täynnä jälkiä
eikä siitä enää voi erottaa
olemme tuntemattomia

mikä onkaan tuo tunne
joka sen kuuran sulattaa
noihin lämpimiin henkäyksiin
kyyneleetkin on jo turhaa

kunpa tulisit jo
janoni sammuttaan
tämä yö on ainutlaatuinen
himoiten yhtä suudelmaa

tunnen sen jo lähelläni
seisot siinä aivan vieressäni
lämpö hiipii vartalollani
olet juuri siinä hetken

silti sinuakin pakenen
rakkaus on jotain liian suurta
suljen vain silmäni pieneksi hetkeksi
ollakseni jo toisessa elämässä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voiko paremmin enää kuvata rakkauden tunnetta ja kaipuuta.Upean runon kirjoitit.

Mahtava runo johon oli helppo mukautua.

 

Käyttäjän kaikki runot