Hiljainen tuuli

Runoilija Talviuni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010
Viimeksi paikalla: 26.1.2016 11:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.8.1976

 

Katseidemme kohdatessa
kysymykset kuolleet itseensä
kaikki vastaukset tuntien
ihan kuin itsestään

kaksi sielua värähtelee
kylmissään aavistaen lähtömme
suudelmien etsiessä toisiaan
mikään ei katoa kokonaan

lunastan tuon rakkauden
jota hetkesi sinulle lainaan
salaa sinulta kyynelehdin
tunnethan sinä minut

jostain löytyi se hetki
johon aikamme pysähtyi
vaikka olinkin sylissäsi
olimme jo poissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tätä runoasi olen lukenut aiemminkin.. ja todennut, että hieno on. Lopun lohduttomuus varsinkin sykähdyttää.

Haikean
herkkä
hiljainen
hetki

Voi Luoja miten surullinen runo mutta samaan aikaan henkäyksen kaunis!

runon loppu kskettaa kyyneliin asti..herkkä ja kaunis!

Kaunis, tunnelmallinen.

Herkkä, tunteellinen runo.

Hieno.

taitavaa tunnelman luontia

pidin todella paljon

Herkkä, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot